×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William vraagt broer Harry als getuige

  Kate kiest zus Pippa om 'Maid of Honour' te zijn

  Langzaam maar zeker krijgt het huwelijk van prins William en Kate Middleton steeds meer vorm. Prins Charles' woordvoerders laten vanaf Clarence House weten dat prins William ervoor heeft gekozen om prins Harry te vragen als 'Best Man' tijdens de bruiloft van 29 april. 'Catherine Middleton', zoals Kate officieel wordt aangeduid, kiest haar zus Pippa - Philippa - om haar getuige te zijn.


  Daarnaast zijn ook de bruidsmeisjes bekend gemaakt. William’s nichtje Louise Windsor (7), dochter van de graaf en gravin van Wessex, is een van meisjes van het bruidspersoneel, naast Margarita Armstrong-Jones (8) dochter van burggraaf en burggravin Linley en kleindochter van prinses Margaret. Camilla’s kleindochter Eliza Lopes (3) is ook bruidsmeisje. Billy Lowther-Pinkerton, zoon van William en Harry’s privésecretaris, is bruidsjonker. Ook de driejarige Grace van Cutsem (met Nederlandse roots) en de achtjarige Tom Pettifer (zoon van William en Harry’s kindermeisje) zijn respectievelijk bruidsmeisje en bruidsjonker, zij zijn de peetkinderen van prins William.

  14 februari 2011 - 16:22