×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William viert 31e verjaardag

  ’Bescheiden feestje’

  Prins William viert 31e verjaardag

  Prins William viert vandaag zijn 31e verjaardag, naar verluidt in besloten kring. Volgens diverse Britse media ligt de focus op de bevalling van zijn vrouw Kate, die in juli is uitgerekend.
  Verwacht wordt dat de hertog van Cambridge zijn verjaardag ‘bescheiden zal vieren’ met enkele vrienden, voorafgaand aan het huwelijk van zijn goede vriend Thomas van Straubenzee. Hij trouwt dit weekeinde met Melissa Percy, de dochter van de hertog van Northumberland.
  Eerder werd al bekend dat het eerste kind van William en Kate, waarvan ze beweren het geslacht nog niet te kennen, geboren zal worden in het St Mary’s Hospital in London. Daar zag de prins zelf precies 31 jaar geleden het levenslicht.

  21 juni 2013 - 11:33