×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William te dik?

  William is Kate's knuffelprins

  Onlangs werd bekend dat Kate door een blad nóg dunner op de cover werd gezet dan ze in werkelijkheid al is. Prins Harry zou dat misschien liever bij zijn oudere broer gezien hebben. want William is de laatst tijd wat aangekomen. Hij zou William zelfs ‘Teletubbie’ noemen. Op advies van koningin Elizabeth zouden William en Kate tegenwoordig pap eten bij het ontbijt, zodat de vrouw van de toekomstige koning van Groot-Brittannië een wat gezonder gewicht zou krijgen. Het lijkt averechts te werken. De hertogin van Cambridge blijft nog altijd erg dun, terwijl William de nodige kilo’s heeft zien aankomen. ‘William is gelukkig als getrouwde man en geniet van eten. Hij is wat pondjes aangekomen en ziet er gezond uit,’ zegt een bron tegen The Sun. De ‘love-handles’ die daardoor zijn ontstaan, zijn voor Harry reden om zijn broer ‘Wills de Teletubbie’ te noemen. ‘Hij vroeg zijn broer ook of hij toevallig wist wie alle taarten op had gegeten. Typisch Harry,’ zegt de bron. William heeft naar verluidt al aan Harry toe moeten geven dat hij een nieuw wetsuit moet aanschaffen voor een surftrip, omdat hij niet langer in de oude zou passen. Kate zou zich echter niet druk maken. Ze vindt het prima, ‘het maakt hem knuffelbaar’.

  18 augustus 2011 - 13:00