×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William rijdt zonder gordel

  Reddingsprins' zelf onverantwoord onderweg

  Vandaag houdt de Britse koningin Elizabeth ten paleize haar jaarlijkse lunch in de aanloop naar kerst. Daarbij is een groot deel van de Britse koninklijke familie aanwezig. Het scheelt wellicht in de personeelskosten als William zélf de auto naar Buckingham Palace rijdt, maar echt verstandig is het in dit geval misschien niet. Als reddingspiloot zou hij moeten weten wat voor risico’s het met zich meebrengt wanneer hij zijn gordel niet draagt.

  Op deze foto is prins William te zien, die samen met zijn vrouw Kate onderweg is naar de pre-kerstlunch op het paleis. Kate heeft overigens wél keurig haar gordel om.

  19 december 2011 - 16:08