×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William rijdt zonder gordel

  Reddingsprins' zelf onverantwoord onderweg

  Vandaag houdt de Britse koningin Elizabeth ten paleize haar jaarlijkse lunch in de aanloop naar kerst. Daarbij is een groot deel van de Britse koninklijke familie aanwezig. Het scheelt wellicht in de personeelskosten als William zélf de auto naar Buckingham Palace rijdt, maar echt verstandig is het in dit geval misschien niet. Als reddingspiloot zou hij moeten weten wat voor risico’s het met zich meebrengt wanneer hij zijn gordel niet draagt.

  Op deze foto is prins William te zien, die samen met zijn vrouw Kate onderweg is naar de pre-kerstlunch op het paleis. Kate heeft overigens wél keurig haar gordel om.

  19 december 2011 - 16:08