×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William naar Falklandeilanden

  Zes weken weg voor RAF

  De Britse prins William laat, exact dertig jaar na de beruchte Falklandoorlog, zijn vrouw in de steek om uitgezonden te worden naar de Falklandeilanden. Dat maakt het Britse ministerie van defensie bekend. Het is de wens van William om ingezet te worden net zoals elke andere collega, en zo zal dat in februari en maart 2012 dan ook gaan gebeuren. William is als reddingspiloot werkzaam bij de RAF, de Britse Koninklijke Luchtmacht. Van de Falklandoorlog kan de prins zich niets meer herinneren, die eindigde namelijk daags voor zijn geboorte.
  Zes weken lang zal vrouwlief Kate op het huis moeten passen, terwijl de prins op de RAF-basis Mount Pleasant gestationeerd zal zijn.

  11 november 2011 - 12:14