×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William in realityserie over zijn werk

  Prins wordt gevolgd in zijn dagelijkse baan als piloot bij de luchtmacht

  Prins William in realityserie over zijn werk

  Prins William is binnenkort te zien in een speciale tv-uitzending over de Royal Air Force. Sky News meldt dat de prins wordt gevolgd in zijn dagelijkse werk als piloot bij de Britse luchtmacht.

  De serie heet Helicopter Rescue en is gemaakt door de BBC. Zij kregen toegang tot plekken die normaal gesloten blijven voor de media en het gewone publiek. Zo komt onder meer de basis van de prins in Devon aan bod. In een van de afleveringen is te zien hoe de prins de leiding heeft in een reddingsoperatie. “Als kapitein probeer je de hele operatie te overzien. De omstandigheden en de problemen die je eventueel tegen kan komen.”

  Op de website van Sky News is een klein fragment van de serie te zien. Uit een kort interview met de prins blijkt dat hij veel voldoening haalt uit zijn werk “Er bestaat geen mooier gevoel dan als je iemands leven hebt gered”, aldus de prins die ook vertelt dat hij heel gelukkig wordt als hij het blije gezicht ziet van een kind als het team hun vader of moeder heeft gered. Het programma is op 8 april te zien op de Britse televisie.

  28 maart 2013 - 12:47