×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William haalt grote buit binnen

  Inzet voor goede doel levert aanzoek op

  Samen met prins Charles heeft prins William zich ingezet voor een liefdadigheidsevenement van een internationaal aandelenkantoor. Prins Charles heeft minder succes dan zijn zoon. 'Sorry, maar ik heb geen flauw benul wat ik aan het doen ben,' waarna de prins lachend de hoorn neerlegt en het verder aan zijn zoon overlaat. Charles begrijpt weinig van het gesprek van Shell en een Finse tankeronderneming, waartussen William probeert te bemiddelen. 'Biedt hij je een huwelijksgeschenk aan?', vraagt Charles. 'Nee,' zegt William, 'hij vraagt of ik met zijn dochter wil trouwen!'


  De commissiegelden die deze dag verdiend worden, komen ten goede aan meerdere goede doelen, waaronder Skill Force. Deze organisatie zet zich in voor onderwijs voor kansarme kinderen. Prins William is daarvan beschermheer. Tijdens het evenement, waarin iedereen – behalve het koninklijk gezelschap – verkleed aanwezig is, heeft William telefonisch een deal tussen twee banken kunnen sluiten van 14 miljard pond. ‘Voor zover we weten was dit de grootste buitenlandse valutadeal ooit in de wereld. Met een beetje moeite zou hij aandelenmakelaar kunnen worden!’, zegt Nigel Burwash, op de foto verkleed als Robin.

  9 december 2010 - 13:42