×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William gaat trouwen!

  William en Kate officieel verloofd

  Eindelijk is het zover, prins Charles heeft bekend gemaakt dat zijn oudste zoon William zich heeft verloofd met Kate (Catherine) Middleton. De twee hebben een langdurige relatie en verscheen onlangs als paar tijdens het huwelijk van vrienden. Tijdens een vakantie in Kenia, afgelopen oktober, heeft William zijn vriendin gevraagd. Prins William neeft de vader van Kate om toestemming gevraagd. Koningin Elizabeth en prins Philip zijn blij met het goede nieuws.


  Clarence House, het verblijf van prins Charles en zijn zoons, heeft bevestigd dat het paar volgend jaar in de lente of zomer zal gaan trouwen. Na het huwelijk zal het paar in Noord Wales gaan wonen, waar de luchtmachtbasis is waarvoor William werkt. Er is speciaal gewacht met het naar buiten brengen van het nieuws. Eerst wilde men de trip naar Afghanistian van afgelopen zondag afwachten.

  Op 29 juli 2011 zou het precies 30 jaar geleden zijn dat William’s vader in het huwelijk trad met Lady Diana Spencer.

  16 november 2010 - 12:11