×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Reza: interview over zijn overleden broer

  Alireza's as wordt verstrooid over de Kaspische Zee

  Prins Alireza wordt niet begraven maar gecremeerd. Dat maakte oudste broer, prins Reza Pahlavi en hoofd van de keizerlijke familie van Iran in ballingschap, bekend. De prins gaf een persconferentie om het publiek te bedanken voor de vele condoleances en reacties naar aanleiding van de zelfmoord van zijn jongere broer. Prins Alireza, de jongste zoon van de laatste Sjah en diens echtgenote Farah Diba, maakte op 4 januari een einde aan zijn leven in zijn woning in Boston. Hij leed al jaren aan depressies. Voor de familie was het de tweede tragedie in tien jaar tijd. In 2001 stierf prinses Leila, de jongste dochter van de Sjah, aan een overdosis in een Londens hotel. Ook zij leed aan depressies. 'Mijn broer heeft zijn laatste wensen achtergelaten en een daarvan is dat zijn as wordt verstrooid over de Kaspische Zee,' aldus prins Reza. In de omgeving van Washington zal een herdenkingsdienst worden gehouden. Farah Diba (72), die het nieuws over de zelfmoord van haar jongste zoon hoorde in Parijs, is inmiddels in Amerika. Ze is naar verluidt ontroostbaar.


  7 januari 2011 - 13:11