×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip ondergaat kijkoperatie

  Elizabeth's man hoopt maandag 92 te worden

  Prins Philip ondergaat kijkoperatie

  Prins Philip is opgenomen in een ziekenhuis in Londen. De echtgenoot van Queen Ellizabeth ondergaat er vrijdag een kijkoperatie na klachten over pijn in de onderbuik, maakte Buckingham Palace donderdag bekend. Hij moet ongeveer twee weken in de Londen Clinic blijven. Maandag 10 juni wordt de hertog van Edinburgh 92 jaar.


  Zijn ziekenhuisopname volgt op een aantal onderzoeken. Sinds Kerstmis 2011 is Philip al vier keer in het ziekenhuis behandeld. Tijdens het 60-jarig jubileum van Elizabeth lag prins Philip in het ziekenhuis met een blaasontsteking, waardoor hij een deel van de festiviteiten moest missen.

  Begin deze week zou Philip een gala bijwonen in het Koninklijk Nationaal Instituut voor Blinde Mensen in St. James’s Palace. Hij annuleerde de receptie op het laatste moment omdat hij zich ‘onwel’ voelde. Uiteraard heeft hij ook zijn afspraken voor de rest van deze maand afgezegd.

  7 juni 2013 - 10:09