×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip laat zusters lachen

  Prins Philip laat zusters lachen

  De man van koningin Elizabeth, prins Philip, opende woensdag een nieuw hartcentrum in Londen. Daar ontmoette de prins ook een aantal zusters. En de 91-jarige Philip staat niet voor niets bekend om zijn grapjes. Dus toen hij de hand schudde van een Filippijnse zuster zei hij haar dat er waarschijnlijk niemand meer in de Filippijnen woont, “want jullie werken hier allemaal in de gezondheidszorg”.Volgens The Telegraph konden de zusters er wel om lachen. De prins vertelde dat hij in een joviale bui was. Later vroeg hij wanneer het ziekenhuis een helikopterplatform zou krijgen, zodat hij gered kon worden als hij met de auto op stap zou gaan.

  21 februari 2013 - 13:28