×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip komende dagen nog in ziekenhuis

  Elizabeth's man voor derde keer in acht maanden opgenomen

  Prins Philip blijft zeker nog de komende dagen in het ziekenhuis liggen, laat het hof weten. Gisteren is hij vanuit Balmoral per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Aberdeen. Dat was uit voorzorg volgens het paleis. De prins was samen met koningin Elizabeth op Balmoral voor vakantie toen hij opnieuw last kreeg van een blaasontsteking, zo bevestigt Buckingham Palace nu. Op 4 juni kon de prins niet bij het Diamond Jubilee Concert bij Buckingham Palace zijn, omdat hij eveneens met een blaasontsteking in een Londens ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis wil geen commentaar geven op de verdere medische behandeling van de 91-jarige prins.Vlak voor kerstmis werd de prins met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis nabij Sandringham. Sinds zijn ziekenhuisopname in december, toen de prins een operatie aan zijn hart onderging om een verstopte kransslagader te verhelpen, zijn twee persoonlijke artsen vierentwintig uur per dag beschikbaar geweest voor de prins.


  Prins Philip blijft zeker nog de komende dagen in het ziekenhuis liggen, laat het hof weten. Gisteren is hij vanuit Balmoral per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Aberdeen. Dat was uit voorzorg volgens het paleis. De prins was samen met koningin Elizabeth op Balmoral voor vakantie toen hij opnieuw last kreeg van een blaasontsteking, zo bevestigt Buckingham Palace nu.

  Op 4 juni kon de prins niet bij het Diamond Jubilee Concert bij Buckingham Palace zijn, omdat hij eveneens met een blaasontsteking in een Londens ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis wil geen commentaar geven op de verdere medische behandeling van de 91-jarige prins.
  Vlak voor kerstmis werd de prins met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis nabij Sandringham. Sinds zijn ziekenhuisopname in december, toen de prins een operatie aan zijn hart onderging om een verstopte kransslagader te verhelpen, zijn twee persoonlijke artsen vierentwintig uur per dag beschikbaar geweest voor de prins.

  Afgelopen maandag was de prins, Hertog van Edingburgh, nog op pad. Hij had toen diverse officiële verplichtingen op het eiland Wight, waar hij gezond en kwiek oogde.

  16 augustus 2012 - 10:48