Prins Philip komende dagen nog in ziekenhuis

Prins Philip blijft zeker nog de komende dagen in het ziekenhuis liggen, laat het hof weten. Gisteren is hij vanuit Balmoral per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Aberdeen. Dat was uit voorzorg volgens het paleis. De prins was samen met koningin Elizabeth op Balmoral voor vakantie toen hij opnieuw last kreeg van een blaasontsteking, zo bevestigt Buckingham Palace nu. Op 4 juni kon de prins niet bij het Diamond Jubilee Concert bij Buckingham Palace zijn, omdat hij eveneens met een blaasontsteking in een Londens ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis wil geen commentaar geven op de verdere medische behandeling van de 91-jarige prins.Vlak voor kerstmis werd de prins met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis nabij Sandringham. Sinds zijn ziekenhuisopname in december, toen de prins een operatie aan zijn hart onderging om een verstopte kransslagader te verhelpen, zijn twee persoonlijke artsen vierentwintig uur per dag beschikbaar geweest voor de prins.

Prins Philip blijft zeker nog de komende dagen in het ziekenhuis liggen, laat het hof weten. Gisteren is hij vanuit Balmoral per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Aberdeen. Dat was uit voorzorg volgens het paleis. De prins was samen met koningin Elizabeth op Balmoral voor vakantie toen hij opnieuw last kreeg van een blaasontsteking, zo bevestigt Buckingham Palace nu.

Op 4 juni kon de prins niet bij het Diamond Jubilee Concert bij Buckingham Palace zijn, omdat hij eveneens met een blaasontsteking in een Londens ziekenhuis werd opgenomen. Het paleis wil geen commentaar geven op de verdere medische behandeling van de 91-jarige prins.
Vlak voor kerstmis werd de prins met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis nabij Sandringham. Sinds zijn ziekenhuisopname in december, toen de prins een operatie aan zijn hart onderging om een verstopte kransslagader te verhelpen, zijn twee persoonlijke artsen vierentwintig uur per dag beschikbaar geweest voor de prins.

Afgelopen maandag was de prins, Hertog van Edingburgh, nog op pad. Hij had toen diverse officiële verplichtingen op het eiland Wight, waar hij gezond en kwiek oogde.