Prins Philip in ziekenhuis opgenomen

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij pijn op zijn borst had, zo laat Buckingham Palace weten. De prins is behandeld voor een geblokkeerde kransslagader. De negentigjarige Hertog van Edinburgh was met de familie op Sandringham voor de gezamenlijke kerstviering. SkyNews bericht dat Philip zonder familieleden per helikopter naar het ziekenhuis Papworth in Cambridgeshire werd vervoerd. Volgens BBC is dat ziekenhuis de specialist op het gebied van cardiologie. Buckingham Palace laat weten dat Philip nog een korte periode in het ziekenhuis zal blijven.Het gebeurt zelden dat het Hof zo open is over de gezondheid van een van de royals. Of dit komt door de opkomst van de social media of de ernst van de gezondheid, durven ook experts niet te zeggen.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij pijn op zijn borst had, zo laat Buckingham Palace weten. De prins is behandeld voor een geblokkeerde kransslagader. De negentigjarige Hertog van Edinburgh was met de familie op Sandringham voor de gezamenlijke kerstviering. SkyNews bericht dat Philip zonder familieleden per helikopter naar het ziekenhuis Papworth in Cambridgeshire werd vervoerd. Volgens BBC is dat ziekenhuis de specialist op het gebied van cardiologie. Buckingham Palace laat weten dat Philip nog een korte periode in het ziekenhuis zal blijven.
Het gebeurt zelden dat het Hof zo open is over de gezondheid van een van de royals. Of dit komt door de opkomst van de social media of de ernst van de gezondheid, durven ook experts niet te zeggen.

Een verslaggever die verleden week de prins van dichtbij heeft meegemaakt merkte toen nog niets op, zijn gezondheid leek erg goed. Ondanks zijn 90-jarige leeftijd doet Philip het nog niet echt rustig aan.