×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip (91) weer in het ziekenhuis

  Paleis-woordvoerder: 'Een voorzorgsmaatregel'

  De Britse prins Philip, echtgenoot van koningin Elizabeth II, is woensdag opgenomen in een ziekenhuis in het Schotse Aberdeen. Dat heeft een woordvoerder van het Britse Koninklijk Huis in Londen gemeld. De reden voor de ziekenhuisopname is niet bekend. Het paleis spreekt van een "voorzorgsmaatregel''. Prins Philip (91) werd in juni ook opgenomen in een ziekenhuis. Hij had een blaasontsteking opgelopen tijdens de feestelijkheden rond het jubileumfeest van koningin Elizabeth II. Zij zit dit jaar 60 jaar op de troon. De koninklijke familie verblijft momenteel op het Schotse buitenverblijf Balmoral. Vandaar dat Philip is overgebracht naar het nabij gelegen Aberdeen.


  15 augustus 2012 - 17:32