×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Nikolaos gaat trouwen

  Zwitserse schone Tatiana is de gelukkige...

  Vandaag heeft de voormalige koning van Griekenland, koning Constantijn het huwelijk van zijn zoon prins Nikolaos (40) en zijn vriendin Tatiana Blatnik aangekondigd. De officiële bekendmaking van de verloving luidde als volgt: ‘Koningin Anne-Marie en ik zijn verheugd u de verloving van onze zoon Nikolaos en Tatiana aan te kondigen’.


  ‘De ultieme Griekse man’, zo wordt prins Nikolaos veel beschreven. Hij staat bekend als een charmante en vriendelijke man. Het derde kind van koning Constantijn en koningin Annemarie is iemand van de bovenste klasse maar kan het met iedereen goed vinden. De 40-jarige Griekse prins heeft al vele relaties gehad met beroemde, mooie vrouwen. De meest interessante daarvan is wel prinses Victoria van Zweden, maar dit is bij geruchten gebleven. Ook topmodel Elle Macphereson en actrice Gwyneth Paltrow behoren naar verluidt tot zijn exen. Momenteel is Nikolaos al geruime tijd samen met Tatiana Blatnik, een 29-jarige Zwitserse uit een aristocratische familie. Nikolaos heeft veel contact met zijn neef Frederik in Denemarken (moeder Annemarie is de zus vande Deense koningin Margrethe). En wanneer er daar een feestje wordt gegeven is Nikolaos altijd van de partij, meestal met Tatiana aan zijn zijde. Nu is er, in de vorm van deze trouwerij, voor de Deense familie dus een goede reden af te reizen naar Griekenland.

  Foto: PPE AGENCY

  28 december 2009 - 16:46