×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Maurits verkoopt meubels

  Maurits verkoopt anoniem via Marktplaats

  Wat doet een prins wanneer zijn kroost de kindermeubelen ontgroeid is? Dan zet hij dat op Marktplaats, net zoals vele duizenden anderen dat doen. Weekblad Weekend onthult deze week dat prins Maurits een kindercommode op de populaire website voor tweedehands spullen heeft geplaatst, echter, niet onder zijn eigen naam. Een Brabants echtpaar dat geïnteresseerd was én het juiste bedrag bood, reisde af naar Amsterdam om de commode van ontwerper Piet Hein Eek op te halen. Pas wanneer de deur werd geopend, ontdekten de kopers met wie zij een deal hadden gesloten: prins Maurits en prinses Marilène. Naar verluidt hielp Maurits zelfs mee de commode in de auto te krijgen.


  29 juni 2011 - 14:00