×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent: ‘We zijn allemaal koning’

  Broer koning Filip reageert op koningschap

  Prins Laurent: ‘We zijn allemaal koning’

  Prins Laurent heeft samen met prinses Claire en hun kinderen de landbouwbeurs van Libramont bezocht. De stichting die zijn naam draagt was voor het eerst aanwezig op de beurs, schrijft Het Laatste Nieuws.


  Nadat een journaliste hem vroeg hoe het voelt om de broer van de koning te zijn, gaf hij een wollig antwoord. ''U moet ook de zus van een grote koning zijn. Iedereen is koning. Kijk, de vader van dit jongetje is koning, dat maakt van hem dus een grote prins. Heeft u een broer? Ah, een zus. Dan is zij koningin. We hebben allemaal onze koningen en koninginnen.''

  De prins had het kennelijk naar zijn zin. Op een video van VTM is te zien dat hij op een bepaald moment twee microfoons uit de handen van de journalisten nam en zelf het interview overnam.

  30 juli 2013 - 10:40