×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent verlaat ziekenhuis vandaag

  Zaterdag keert prins terug naar België

  Prins Laurent verlaat ziekenhuis vandaag

  De Belgische prins Laurent verlaat donderdag het ziekenhuis in Oostenrijk en keert zaterdag naar huis terug. Dat meldt de Vlaamse omroep VRT donderdag op basis van de woordvoerder van de prins.

  De jongste zoon van koning Albert en koningin Paola raakte dinsdag tijdens een skivakantie gewond bij een botsing met een andere skiër. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis in Innsbruck met een inwendige bloeduitstorting.

  21 februari 2013 - 14:04