×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent verlaat ziekenhuis vandaag

  Zaterdag keert prins terug naar België

  Prins Laurent verlaat ziekenhuis vandaag

  De Belgische prins Laurent verlaat donderdag het ziekenhuis in Oostenrijk en keert zaterdag naar huis terug. Dat meldt de Vlaamse omroep VRT donderdag op basis van de woordvoerder van de prins.

  De jongste zoon van koning Albert en koningin Paola raakte dinsdag tijdens een skivakantie gewond bij een botsing met een andere skiër. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis in Innsbruck met een inwendige bloeduitstorting.

  21 februari 2013 - 14:04