×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Laurent geeft petekind acteerhulp

  Prins Laurent heeft naar verluidt zijn petekind Maria Carolina (9) bijgestaan als acteercoach. Prinses Maria Carolina van Bourbon-Sicilië schittert over een tijdje in de film 'Grace of Monaco' en deze werd deels in België opgenomen. Daarom reisde de cast - onder hen ook Nicole Kidman als prinses Grace - af naar Brussel, Gent en een studio nabij Antwerpen. Volgens een Belgisch tijdschrift verraste Laurent zijn petekind met een grote taart en werd hij zelfs de persoonlijke coach van het meisje.


  Maria Carolina is het oudste dochtertje van prinses Camilla en prins Carlo (Charles) van Bourbon-Sicilië. Het meisje heeft een bijrol waarin ze ook een scène met de hoofdrolspeelster Nicole Kidman speelt.

  12 februari 2013 - 10:54