×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik 75 jaar!

  Twee dagen feest voor Deense prins

  Er is groot uitgepakt bij de viering van de 75ste verjaardag van de Deense prins Henrik. Woensdag begonnen de festiviteiten met een lunch op het koninklijk jacht Dannebrog. In de stromende regen kwam de Deense koninklijke familie aan, om vervolgens gezamenlijk de verjaardag te vieren. Frederik en Mary waren van de partij, evenals Joachim en zijn pas bevallen vrouw Marie. ’s Avonds werd het feest voortgezet met een concert van DR Symfonie . Ook vond er een receptie plaats. Vele gasten waren hierbij uitgenodigd, waaronder de ex-vrouw van prins Joachim, Alexandra en haar man Martin.

   

  Op donderdagochtend werden de festiviteiten voortgezet. De morgen begon met het toezingen van Henrik. Hij genoot er zichtbaar van en zwaaide hartelijk naar de mensen. Het was blijkbaar laat geworden de vorige avond, want zowel Henrik als zijn vrouw koningin Margrethe waren nog gekleed in een badjas. Ook prins Frederik en Mary kwamen met de kinderen naar het paleis om de jarige toe te zingen. In de avond vond er een diner plaats op het Fredensborg Paleis. Aansluitend was er een dansfeest georganiseerd.

  FOTO’S: PPE AGENCY

  11 juni 2009 - 11:31