×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik 75 jaar!

  Twee dagen feest voor Deense prins

  Er is groot uitgepakt bij de viering van de 75ste verjaardag van de Deense prins Henrik. Woensdag begonnen de festiviteiten met een lunch op het koninklijk jacht Dannebrog. In de stromende regen kwam de Deense koninklijke familie aan, om vervolgens gezamenlijk de verjaardag te vieren. Frederik en Mary waren van de partij, evenals Joachim en zijn pas bevallen vrouw Marie. ’s Avonds werd het feest voortgezet met een concert van DR Symfonie . Ook vond er een receptie plaats. Vele gasten waren hierbij uitgenodigd, waaronder de ex-vrouw van prins Joachim, Alexandra en haar man Martin.

   

  Op donderdagochtend werden de festiviteiten voortgezet. De morgen begon met het toezingen van Henrik. Hij genoot er zichtbaar van en zwaaide hartelijk naar de mensen. Het was blijkbaar laat geworden de vorige avond, want zowel Henrik als zijn vrouw koningin Margrethe waren nog gekleed in een badjas. Ook prins Frederik en Mary kwamen met de kinderen naar het paleis om de jarige toe te zingen. In de avond vond er een diner plaats op het Fredensborg Paleis. Aansluitend was er een dansfeest georganiseerd.

  FOTO’S: PPE AGENCY

  11 juni 2009 - 11:31