×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry zegt bezoek aan Dubai af

  Ook Britse royal stelt bezoek aan de Golf uit

  Prins Harry heeft zijn plannen om naar Dubai te vliegen afgezegd. De derde in lijn van de Britse troon zou in een polowedstrijd spelen om een miljoen pond in te zamelen voor Sentebale, het goede doel van prins Harry dat kwetsbare kinderen steunt. St. James' Palace heeft bevestigd dat de trip op 19 maart is uitgesteld, omdat Harry het 'gevoelloos' zou vinden, gezien de situatie in de regio. 'Prins Harry keek erg uit naar het bezoek, maar hij voelt dat het gevoelloos zou zijn om deel te nemen aan een sportief evenement, op een tijdstip dat er gebeurtenissen in de regio zijn die een groter belang hebben om op te focussen.'


  De prins kijkt uit naar andere gelegenheden om Dubai in de toekomst te bezoeken, besluit het statement van het paleis. Het zou de eerste keer zijn voor Harry in de Verenigde Arabische Emiraten. Waarschijnlijk zal de prins het toernooi op een ander moment opnieuw organiseren. William en Harry organiseerden de wedstrijd om geld in te zamelen voor het fonds dat ze in 2004 oprichtten, om het werk dat hun moeder Diana deed voor kansarme kinderen voort te zetten. Sentebale betekent ‘vergeet-me-niet’ in Zuid-Sotho, een taal die in Zuid-Afrika wordt gesproken.

  4 maart 2011 - 15:25