×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry wil babyfuif geven’

  Prins Harry wil babyfuif geven’

  Prins Harry geeft een feest om de geboorte van prins George te vieren. De 28-jarige broer van prins William is dol op zijn kleine neefje en heeft toestemming van de ouders om een grote fuif te geven ter ere van de uitbreiding van de koninklijke familie.


  Volgens een bron van The Sun heeft de trotse Harry zijn broer William en schoonzus Kate al gebeld om zijn ideeën voor te leggen. William is akkoord en ook Kate vindt het prima. Prins Harry ging afgelopen woensdag op kraamvisite. In de Britse pers liet hij al weten dat hij zich heeft voorgenomen een leuke oom te zullen zijn. ”Ik wil ervoor zorgen dat hij een goede opvoeding heeft, niet in de problemen komt en dat hij genoeg lol heeft. De rest laat ik over aan de ouders.”

  Prins George werd afgelopen maandag geboren in het St. Mary’s Ziekenhuis in Londen. Op dinsdagavond namen zijn ouders, de hertog en hertogin van Cambrigde, hem mee naar Kensington Palace. Op woensdag vertrok het gezin naar Kate’s ouders in Bucklebury, in het zuidoosten van Engeland.

  28 juli 2013 - 10:00