Placeholder

Prins Harry wil babyfuif geven’

Prins Harry geeft een feest om de geboorte van prins George te vieren. De 28-jarige broer van prins William is dol op zijn kleine neefje en heeft toestemming van de ouders om een grote fuif te geven ter ere van de uitbreiding van de koninklijke familie.

Volgens een bron van The Sun heeft de trotse Harry zijn broer William en schoonzus Kate al gebeld om zijn ideeën voor te leggen. William is akkoord en ook Kate vindt het prima. Prins Harry ging afgelopen woensdag op kraamvisite. In de Britse pers liet hij al weten dat hij zich heeft voorgenomen een leuke oom te zullen zijn. ”Ik wil ervoor zorgen dat hij een goede opvoeding heeft, niet in de problemen komt en dat hij genoeg lol heeft. De rest laat ik over aan de ouders.”

Prins George werd afgelopen maandag geboren in het St. Mary’s Ziekenhuis in Londen. Op dinsdagavond namen zijn ouders, de hertog en hertogin van Cambrigde, hem mee naar Kensington Palace. Op woensdag vertrok het gezin naar Kate’s ouders in Bucklebury, in het zuidoosten van Engeland.