×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry vliegt low-budget

  Geen koninklijke behandeling voor Harry

  Harry kiest niet voor de gebruikelijke VIP-behandeling als hij terugvliegt vanuit Schotland. Na het huwelijksfeest van Zara en Mike Tindall vliegt prins Harry namelijk met easyJet terug naar huis. Dat is al twitterend onthuld door vrienden van de bruidegom, rugbyspelers van het Engelse team. Zij noemen het ‘overweldigende dag’ waarbij het champagne regende en een ‘verbazingwekkend feest’ werd gevierd. Niet voor niets, prins William zou de dansvloer op zijn gegaan, de microfoon hebben gegrepen om daar een optreden als Bon Jovi te geven. Kate stond daarbij op de achtergrond de grinniken en mee te klappen.
  Het huwelijksfeest na de ceremonie in de Canongate Kirk werd gehouden op Holyrood Palace, een van de residenties van de Britse vorstin. Zij en prins Philip hebben het naar verluidt niet laat gemaakt, maar zijn vlak na het diner al afgehaakt.

  2 augustus 2011 - 11:29