×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry viert verjaardagsfeestje

  Hamburgers en bier op de bowlingbaan

  Vorige week werd het broertje van prins William 27 jaar. Prins Harry besloot zijn vrienden uit te nodigen en ditmaal niet op het paleis, maar eens op een andere plek. Op vrijdagavond toog hij met zijn gezelschap naar een Londense bowlingbaan, waar hamburgers en bier op het menu stonden voor het gezelschap. Geen afgeschermd gedeelte voor de prins, weet men bij Daily Mail. Hij 'nam gewoon de baan naast de anderen en poseerde vrolijk voor iedereen die een foto wilde.' Naar verluidt waren Harry en zijn vrienden erg fanatiek.


  Zijn echte verjaardag vierde Harry vorige week donderdag op de RAF-basis in Wattisham, Suffolk. De prins is weer vrijgezel en is onlangs gezien op een zogenaamd ‘safari-diner’, waarbij vele dames en heren met elkaar dineren in drie of vier huizen, afhankelijk van het aantal gangen dat het diner behelst.

  19 september 2011 - 13:45