×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry vertoont zijn vliegkunsten

  Duizenden bezoekers zien prins vliegen

  Prins Harry vertoont zijn vliegkunsten

  Prins Harry heeft maandag deelgenomen aan een demonstratieshow van het Apache Attack Helicopter Display Team van de Britse luchtmacht. Harry mocht zijn kunsten vertonen op de RAF Cosford Air Show, in Shropshire.


  Volgens zijn officier Tim de la Rue was Harry ‘zeer verheugd’ dat hij aan deze demonstratie deel mocht nemen, schrijven diverse Britse media. De 28-jarige prins is co-piloot van het 662e squadron en diende in die hoedanigheid vijf maanden in Afghanistan. In januari dit jaar keerde hij van die missie terug.

  De Cosford Air Show trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Naast apachehelikopters waren er ook Chinook transporthelikopters en een parachuteteam te bewonderen.

  10 juni 2013 - 08:58