×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry treedt in Diana’s voetsporen

  Diana promootte Halo in 1997 met harnas en vizier

  Prins Harry treedt in Diana’s voetsporen

  Prins Harry treedt in de voetsporen van zijn moeder Diana, door beschermheer te worden van de liefdadigheidsinstelling die zij onder de aandacht bracht. Het gaat om Halo, dat campagne voert voor het wereldwijd opruimen van landmijnen.

  Prinses Diana ging in 1997 naar Angola, waar ze zich uitsprak voor een verbod op landmijnen. Ze promootte Halo door te poseren met een harnas en beschermend vizier. “Prins Harry is al lange tijd verbonden aan de instelling”, verklaarde een woordvoerder van hem. “Hij heeft in 2010 mijnenvelden bezocht in Mozambique, waar hij mensen ontmoette die lichaamsdelen waren kwijtgeraakt door landmijnen.”

  De 28-jarige Harry wordt daarnaast ook beschermheer van het Rugby Football All Schools Program, dat zich inzet om meer scholen rugby union te laten spelen.

  8 maart 2013 - 13:15