×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry te gast in Engelse talkshow

  Komst Britse prins kent veel voorwaarden

  Prins Harry is eind dit jaar te zien in een talkshow bij de Britse commerciële omroep ITV. Dat zegt een bron binnen ITV aan de Engelse krant The Daily Star. Ter ere van de nieuwe show van de flamboyante presentator Jonathan Ross zal de jongste zoon van prins Charles en de overleden prinses Diana zijn opwachting maken. De presentator zou behoorlijk wat regels opgelegd hebben gekregen.


  Zo wil Harry zijn plek in de uitzending niet delen met andere celebrities en mag er niet naar zijn liefdesleven worden gevraagd. Daarnaast moet Ross het tv-station beloven geen vulgaire taal te gebruiken en stelt de zender Ross’ productiebedrijf volledig aansprakelijk voor wat er in de uitzending eventueel gebeurt.

  De ouders van de prins waren eerder ook middelpunt van beroemde tv-interviews. Prins Charles gaf ooit publiekelijk toe overspel te hebben gepleegd. Diana vertelde openlijk dat het huwelijk tussen haar en Charles uit drie mensen bestond, waarmee ze op Camilla doelde, de huidige vrouw van prins Charles.

  26 augustus 2010 - 17:25