Prins Harry te gast in Engelse talkshow

Prins Harry is eind dit jaar te zien in een talkshow bij de Britse commerciële omroep ITV. Dat zegt een bron binnen ITV aan de Engelse krant The Daily Star. Ter ere van de nieuwe show van de flamboyante presentator Jonathan Ross zal de jongste zoon van prins Charles en de overleden prinses Diana zijn opwachting maken. De presentator zou behoorlijk wat regels opgelegd hebben gekregen.

Zo wil Harry zijn plek in de uitzending niet delen met andere celebrities en mag er niet naar zijn liefdesleven worden gevraagd. Daarnaast moet Ross het tv-station beloven geen vulgaire taal te gebruiken en stelt de zender Ross’ productiebedrijf volledig aansprakelijk voor wat er in de uitzending eventueel gebeurt.

De ouders van de prins waren eerder ook middelpunt van beroemde tv-interviews. Prins Charles gaf ooit publiekelijk toe overspel te hebben gepleegd. Diana vertelde openlijk dat het huwelijk tussen haar en Charles uit drie mensen bestond, waarmee ze op Camilla doelde, de huidige vrouw van prins Charles.