×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry stoot zijn neus

  Zat partyprins in de problemen?

  Clarence House noemt het een ‘privé-aangelegenheid’ wanneer gevraagd wordt naar een opvallende wond op de neus van prins Harry. Zocht de 27-jarige prins in het Londense uitgaansleven afgelopen weekend de problemen op? Op het moment dat de foto werd gemaakt, kwam de derde-in-lijn net een Londense uitgaansgelegenheid uitgestapt, waar hij tot drie uur in de ochtend met voetballer David Beckham is geweest.

  Mogelijk is de wond een gevolg van de zware training die Harry kortgeleden onderging. Voor zijn militaire loopbaan onderging de prins, die in het leger bekend staat als Captain Wales, een zware beproeving waarin een mogelijke gijzeling van hem werd nagebootst.

  6 februari 2012 - 15:42