×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry potentieel terreurdoelwit

  Beveiliging van de Britse prins aangescherpt

  Afgelopen week verhoogden de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk de terreurdreiging naar het op een na hoogste niveau. Daarom zou ook de beveiliging van de Britse prins Harry flink versterkt zijn. Normaal wordt hij begeleid door drie agenten van Scotland Yard, vanaf nu lopen er zes bewapende beveiligers rondom de prins. Deze beveiligers hebben hun opleiding bij de Special Air Services gevolgd en schaduwen de komende tijd de prins die derde in lijn van de troonopvolging is. Waar de dreiging precies vandaan komt, is gissen. De bedreiging van Ierse groeperingen is de laatste tijd gegroeid, maar ook vanuit de Islamitische hoek komen signalen. Volgens de Britse krant ‘News of the World’ speelt Harry’s militaire loopbaan hierbij mee. De prins diende in 2008 voor het Britse leger in Afghanistan, met als gevolg dat zijn naam bovenaan een dodenlijst staat, zo meldt de krant. Buckingham Palace heeft niet gereageerd op het nieuws. Harry zal op alle fronten moeten inleveren op zijn vrijheid: op last van de beveiliging zal de feestgrage prins de komende tijd met tegenzin vast minder in het Londense uitgaansleven te vinden zijn.

  4 oktober 2010 - 16:30