×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry op visvakantie in IJsland

  Land is een favoriete bestemming bij Britse royals

  Prins Harry op visvakantie in IJsland

  Prins Harry brengt zijn zomervakantie door in IJsland. De Britse prins is voornamelijk met een hengel langs de waterkant te vinden en naar verluidt heeft hij al een aantal zalmen gevangen, meldt Female First.


  De 28-jarige Harry heeft verlof van de Britse luchtmacht en maakt een trip door IJsland. De afgelopen twee dagen heeft hij gevist in de Langarivier. Het land is een favoriete bestemming onder de Britse royals. Prins Charles reisde ook meerdere keren af naar IJsland om er te gaan vissen.

  21 augustus 2013 - 08:28