×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry naar de VS

  Maandenlange training voor prins

  Niet lang nadat prins William met Kate naar Canada en de VS zijn geweest voor een bezoek, reist opnieuw een Britse royal af naar Amerika. Niet voor een leuk bezoek, maar voor een Apache-training. Prins Harry zou drie maanden in de Verenigde Staten blijven om zijn militaire vliegtechnieken te gaan verbeteren. Na de training is Harry een volledig volleerd Apachepiloot en kan hij terug naar de frontlinie in Afghanistan. Harry’s woordvoerder vertelt in The Daily dat de prins ‘ergens in de komende maanden naar de VS gaat voor een handvol cursussen.’ Deze gaan plaats vinden in Arizona en Califonië. Het nieuws komt vlak nadat bekend is geworden dat de korte romance tussen Flronce Brudenell-Bruce en Harry voorbij is.

  19 augustus 2011 - 12:11