×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry laat oog vallen op Amerikaans prinsesje

  En hij speelde een partijtje honkbal in Harlem

  Prins Harry laat oog vallen op Amerikaans prinsesje

  Prins Harry heeft als onderdeel van zijn trip door de Verenigde Staten het door de orkaan Sandy getroffen deel van New Jersey bezocht. Een grote menigte wachtte de prins op. Eén meisje in het bijzonder wist zijn aandacht te trekken.
  Harry laste een moment in om een jong meisje te begroeten dat speciaal voor de gelegenheid was verkleed als prinsesje. Volgens Hello! Magazine demonstreerde de prins opnieuw hoe goed hij met kinderen om kan gaan. De twee hielden gedurende hun gesprekje elkaars hand vast.
  Harry had uitdrukkelijk gevraagd om dit bezoek. De stadjes aan de waterkant werden vorig jaar getroffen door de orkaan die zorgde voor massale verwoesting en dodelijke slachtoffers. De prins ontmoette gezinnen die hun huis waren verloren. Harry was onder de indruk van hun moed. “Het is goed om te zien hoe iedereen samenwerkt”, zei hij.
  Na zijn bezoek aan New Jersey vloog Harry per helikopter naar New York waar hij zich samen met de Britse premier David Cameron inzette voor de Great-campagne. Daarin wordt Groot-Brittannië gepromoot als een van de beste plekken ter wereld om te wonen, te werken, zaken te doen en op vakantie te gaan. Om dat te benadrukken reed Harry in een Londense dubbeldekker door de Amerikaanse stad heen.
  De prins sloot de dag af met een potje honkbal in de wijk Harlem. De 9-jarige toeschouwer Jolita was diep onder de indruk. “Wie had gedacht dat een prins honkbal zou spelen”, zei ze. “Prinsen zitten meestal in een kasteel of doen iets heel belangrijks.”

  15 mei 2013 - 16:41