×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry is verhuisd

  Britse prins neemt intrek in Kensington Palace

  De Britse prins Harry is verhuisd, meldt CNN. Hij heeft een klein appartement in Kensington Palace betrokken, waar ook William en Kate een appartement krijgen. Tot voor kort woonde hij bij zijn vader in Clarence House. Diana woonde in haar laatste jaren, de jaren na de scheiding met Charles, ook in Kensington Palace.

  Dat Harry zijn intrek neemt in Kensington is volgens de nieuwszender een teken dat hij, William en Kate een sterke band hebben. Een koninlijke bron onthulde aan CNN: ‘Ze wilden bij elkaar zijn.’

  ‘Ze zijn erg loyaal en vertrouwen elkaar. Loyaliteit is het sleutelwoord. Harry respecteert William zeer.’

  In 2013 nemen William en Kate intrek in een gerenoveerd appartement van Kensington Palace.

  28 maart 2012 - 16:55