×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry is verhuisd

  Britse prins neemt intrek in Kensington Palace

  De Britse prins Harry is verhuisd, meldt CNN. Hij heeft een klein appartement in Kensington Palace betrokken, waar ook William en Kate een appartement krijgen. Tot voor kort woonde hij bij zijn vader in Clarence House. Diana woonde in haar laatste jaren, de jaren na de scheiding met Charles, ook in Kensington Palace.

  Dat Harry zijn intrek neemt in Kensington is volgens de nieuwszender een teken dat hij, William en Kate een sterke band hebben. Een koninlijke bron onthulde aan CNN: ‘Ze wilden bij elkaar zijn.’

  ‘Ze zijn erg loyaal en vertrouwen elkaar. Loyaliteit is het sleutelwoord. Harry respecteert William zeer.’

  In 2013 nemen William en Kate intrek in een gerenoveerd appartement van Kensington Palace.

  28 maart 2012 - 16:55