×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry in de voetsporen van Diana

  Prins Harry in de voetsporen van Diana

  Prins Harry heeft, zestien jaar nadat zijn moeder er was, een bezoek gebracht aan Angola. Hij trad in de voetsporen van Diana door mee te gaan met de organisatie die mijnenvelden leegruimt.

  Destijds werd zijn moeder gefotografeerd terwijl ze door een even daarvoor geruimd mijnenveld liep. Harry praatte met de mensen die door Halo Trust worden getraind om de mijnen te vinden en te verwijderen, meldt Daily Telegraph. “De prins vond het fijn om te zien welke vorderingen er zijn gemaakt en hij wil doen wat hij kan om de organisatie te helpen”, aldus een woordvoerder van het koningshuis.

  18 augustus 2013 - 16:26