×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry: Hopelijk is moeder trots op mij

  Twee prinsen zetten werk van hun moeders voort

  Prins Harry: Hopelijk is moeder trots op mij

  Prins Harry hoopt dat zijn moeder, prinses Diana, trots op hem is. Dat zei hij tijdens een gala in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg. “Ik hoop dat mijn moeder trots is op wat we hier proberen te bereiken”, zo tekent Hello Magazine op.Prins Harry is in Zuid-Afrika vanwege zijn liefdadigheidsinstelling Sentebale. Deze richtte hij op ter nagedachtenis aan zijn moeder. Dat deed hij in 2008 samen met prins Seeiso van Lesotho. Ook hij verloor zijn moeder op jonge leeftijd. “Misschien zijn zij nu wel ergens samen en hebben ze ook plannen voor de organisatie. Ik kan alleen maar hopen dat we de goede kant opgaan”, aldus de 28-jarige Harry.

  De organisatie van de twee prinsen zet zich in voor wezen en kwetsbare kinderen in Lesotho. Harry was er in 2010 voor het laatst. Met dit werk treedt hij in de voetsporen van zijn moeder. Zij zette zich namelijk in voor aids patiënten in Afrika.

  28 februari 2013 - 11:30