×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry herenigd met Chelsy

  Britse prins duikt letterlijk met haar in koffer

  De Britse prins Harry is volgens The Sun weer samen met Chelsy Davy, de vriendin met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt. The Sun heeft zelfs bewijs: zij zagen hoe de twee samen in de koffer van een Jaguar klauterden na een nachtje stappen in een privé-club. Via een zijdeur van het exclusieve Beaufort House is Chelsy naar buiten gesmokkeld. Harry hielp haar de koffer in, terwijl veiligheids agenten hen afschermden."De koffer werd geopend voor het stel arriveerde. Ze waren niet zichtbaar dronken en klommen in de koffer alsof dat de normaalste zaak ter wereld was", aldus een ooggetuige.


  De Britse prins Harry is volgens The Sun weer samen met Chelsy Davy, de vriendin met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt. The Sun heeft zelfs bewijs: zij zagen hoe de twee samen in de koffer van een Jaguar klauterden na een nachtje stappen in een privé-club. Via een zijdeur van het exclusieve Beaufort House is Chelsy naar buiten gesmokkeld. Harry hielp haar de koffer in, terwijl veiligheids agenten hen afschermden.
  “De koffer werd geopend voor het stel arriveerde. Ze waren niet zichtbaar dronken en klommen in de koffer alsof dat de normaalste zaak ter wereld was”, aldus een ooggetuige.

   

  Chelsy (25) en prins Harry (26) hadden elkaar dan ook zes maanden niet gezien. Chelsy vertrok naar Zambia, Zimbabwe en Mauritius na haar rechtenstudie. Daags voor het avondje stappen is ze naar Londen gevlogen. Een ‘koninklijke’ bron meldt dat de hereniging wellicht niet voor altijd zal zijn. ‘Chelsy houdt niet van het leven in Engeland. Ze voelt zich beperkt door het weer, de media, het koninklijke leven. Zij en Harry houden van elkaar, maar dat betekent niet dat dit de grote hereniging is en dat het vanaf nu van een leien dakje zal gaan.’ Harry is wellicht wel wat zekerder van zijn zaak. Hij heeft een diamanten armband naar Chelsy verstuurd als kerstcadeautje en heeft haar zelfs uitgenodigd voor de bruiloft van zijn broer William.

  8 februari 2011 - 11:13