Prins Harry herenigd met Chelsy

De Britse prins Harry is volgens The Sun weer samen met Chelsy Davy, de vriendin met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt. The Sun heeft zelfs bewijs: zij zagen hoe de twee samen in de koffer van een Jaguar klauterden na een nachtje stappen in een privé-club. Via een zijdeur van het exclusieve Beaufort House is Chelsy naar buiten gesmokkeld. Harry hielp haar de koffer in, terwijl veiligheids agenten hen afschermden."De koffer werd geopend voor het stel arriveerde. Ze waren niet zichtbaar dronken en klommen in de koffer alsof dat de normaalste zaak ter wereld was", aldus een ooggetuige.

De Britse prins Harry is volgens The Sun weer samen met Chelsy Davy, de vriendin met wie hij een knipperlichtrelatie onderhoudt. The Sun heeft zelfs bewijs: zij zagen hoe de twee samen in de koffer van een Jaguar klauterden na een nachtje stappen in een privé-club. Via een zijdeur van het exclusieve Beaufort House is Chelsy naar buiten gesmokkeld. Harry hielp haar de koffer in, terwijl veiligheids agenten hen afschermden.
“De koffer werd geopend voor het stel arriveerde. Ze waren niet zichtbaar dronken en klommen in de koffer alsof dat de normaalste zaak ter wereld was”, aldus een ooggetuige.

 

Chelsy (25) en prins Harry (26) hadden elkaar dan ook zes maanden niet gezien. Chelsy vertrok naar Zambia, Zimbabwe en Mauritius na haar rechtenstudie. Daags voor het avondje stappen is ze naar Londen gevlogen. Een ‘koninklijke’ bron meldt dat de hereniging wellicht niet voor altijd zal zijn. ‘Chelsy houdt niet van het leven in Engeland. Ze voelt zich beperkt door het weer, de media, het koninklijke leven. Zij en Harry houden van elkaar, maar dat betekent niet dat dit de grote hereniging is en dat het vanaf nu van een leien dakje zal gaan.’ Harry is wellicht wel wat zekerder van zijn zaak. Hij heeft een diamanten armband naar Chelsy verstuurd als kerstcadeautje en heeft haar zelfs uitgenodigd voor de bruiloft van zijn broer William.