×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry geëerd in Washington

  Prijs voor humanitair leiderschap voor Captain Harry Wales

  De Britse prins Harry is maandag in Washington om een prijs in ontvangst te nemen namens gewonde collega's uit het leger. 's Avonds zal er in het Ritz Carlton een diner worden gehouden.


  Apachepiloot Harry droeg zijn steentje bij aan tal van liefdadigheidsorganisaties, zoals Walking With the Wounded en Help For Heroes. Deze prijs voor Onderscheidend Leiderschap is een erkenning voor zijn charitatieve en humanitaire werk ter ondersteuning van militairen

  De prins kiest ervoor om de prijs namens zijn broer William in ontvangst te nemen. Beiden stellen zich in dienst voor het Britse krijgsmacht en zetten zich in voor The Foundation of Prince William and Prince Harry. Harry wil de award gebruiken om een eerbetoon te brengen aan de prestaties van de Britse en Amerikaanse veteranenorganisaties, die gewonde militairen helpen revalideren en reïntegreren in het civiele leven.

  Voorafgaand aan de uitreiking gaat Harry naar een receptie in de residentie van de Britse ambassadeur, waar hij een ontmoeting heeft met Britse en Amerikaanse veteranen, die deelnemen aan de Warrior Games in Colorado.

  7 mei 2012 - 10:12