×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry eert dapperste kind

  Groot voorbeeld zonder armen en benen

  De zesjarige Harley Lane wordt volgende week geëerd door prins Harry en benoemd tot Dapperste Kind van Groot-Brittannië. Tijdens de Well Child Awards ceremonie, waarbij vele sterren aanwezig zullen zijn, wordt het jongetje gelauwerd. Harley is door de gevolgen van menigitis al zijn ledematen verloren, maar toch is hij inmiddels in staat om de dagelijkse bezigheden te kunnen doen, zoals zichzelf aankleden en het poetsen van zijn tanden. Moeder Samantha (25) zegt dat de familie verheugd is om prins Harry te ontmoeten. De prins is beschermheer van het goede doel. 'Harley vertelde ons dat als hij prins Harry ontmoet, hij niet weet wat hij moet zeggen en dat hij verlegen zal zijn,' zegt de moeder. Vanwege zijn dapperheid en vechtlust is Harley een inspiratiebron voor ander families met kinderen die hun ledematen hebben verloren, laat de organisatie weten.


  29 augustus 2011 - 12:17