×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij geheime dienst

  Britse prins sprak over terroristische dreiging

  Prins Harry bij geheime dienst

  Prins Harry heeft een bezoek gebracht aan de Britse geheime dienst MI6. Hij werd daar onder meer bijgepraat over de terroristische dreiging in Groot-Brittannië.


  Volgens The Sun was Harry aanwezig in zijn hoedanigheid als prins en niet als militair. Hij kreeg een gedetailleerde update over de terroristische dreiging voor Britten in het buitenland, veiligheidskwesties in het Verenigd Koninkrijk en diverse spionagezaken.

  Ook reageerde Harry nog op de tragische dood van soldaat Lee Rigby enkele weken geleden. Hij noemde de moord ‘schokkend’ en een ‘tragedie’.

  7 juni 2013 - 15:55