×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij geheime dienst

  Britse prins sprak over terroristische dreiging

  Prins Harry bij geheime dienst

  Prins Harry heeft een bezoek gebracht aan de Britse geheime dienst MI6. Hij werd daar onder meer bijgepraat over de terroristische dreiging in Groot-Brittannië.


  Volgens The Sun was Harry aanwezig in zijn hoedanigheid als prins en niet als militair. Hij kreeg een gedetailleerde update over de terroristische dreiging voor Britten in het buitenland, veiligheidskwesties in het Verenigd Koninkrijk en diverse spionagezaken.

  Ook reageerde Harry nog op de tragische dood van soldaat Lee Rigby enkele weken geleden. Hij noemde de moord ‘schokkend’ en een ‘tragedie’.

  7 juni 2013 - 15:55