×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George krijgt rol in soap aangeboden

  Brits prinsje moet nieuwe Coronation Street openen

  Prins George krijgt rol in soap aangeboden

  Prins George mag dan pas twee weken oud zijn, maar nu al wordt flink getrokken aan het kleine jongetje. De makers van de Britse televisieserie Coronation Street zouden het volgens Daily Star geweldig vinden om met zijn verschijning de nieuwe set van de serie te vieren.


  “We willen graag dat de baby de nieuwe ‘straat’ komt openen. Het zou echt fantastisch zijn om Kate, William en George daar te hebben met een heel klein schaartje”, vertelt creatief directeur John Whiston aan de krant. “De soap heeft een geschiedenis met de koninklijke familie, dus het zou perfect zijn om het jongste lid op de set te hebben.” De nieuwe set zal waarschijnlijk vanaf begin volgend jaar te zien zijn.

  De geboorte van de zoon van prins William en zijn vrouw Kate was helaas niet terug te zien in de serie. Dit omdat het natuurlijk niet duidelijk was wanneer de hertogin van Cambridge zou bevallen. “We hadden geen tijd om de komst van de baby in de verhaallijn op te nemen. Dat hebben we wel gedaan met het 60-jarig jubileum van Elizabeth, maar toen hadden we een vaste datum.”

  Prins Charles was eerder ook al eens te zien in de populaire serie. Namelijk in 2000 toen de show 40 jaar bestond.

  7 augustus 2013 - 14:22