Placeholder

Prins George krijgt rol in soap aangeboden

Prins George mag dan pas twee weken oud zijn, maar nu al wordt flink getrokken aan het kleine jongetje. De makers van de Britse televisieserie Coronation Street zouden het volgens Daily Star geweldig vinden om met zijn verschijning de nieuwe set van de serie te vieren.

“We willen graag dat de baby de nieuwe ‘straat’ komt openen. Het zou echt fantastisch zijn om Kate, William en George daar te hebben met een heel klein schaartje”, vertelt creatief directeur John Whiston aan de krant. “De soap heeft een geschiedenis met de koninklijke familie, dus het zou perfect zijn om het jongste lid op de set te hebben.” De nieuwe set zal waarschijnlijk vanaf begin volgend jaar te zien zijn.

De geboorte van de zoon van prins William en zijn vrouw Kate was helaas niet terug te zien in de serie. Dit omdat het natuurlijk niet duidelijk was wanneer de hertogin van Cambridge zou bevallen. “We hadden geen tijd om de komst van de baby in de verhaallijn op te nemen. Dat hebben we wel gedaan met het 60-jarig jubileum van Elizabeth, maar toen hadden we een vaste datum.”

Prins Charles was eerder ook al eens te zien in de populaire serie. Namelijk in 2000 toen de show 40 jaar bestond.