×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George krijgt krokodil

  Australische krokodil draagt nu zelfde naam

  Prins George krijgt krokodil

  Prins George, de baby van Kate en William, krijgt een ongebruikelijk cadeau uit Australië. Het is een krokodil, die uit het ei is gekropen op de dag dat Kate bekendmaakte zwanger te zijn. De kleine reptiel heet nu ook George, melden Australische media.


  Minister Adam Giles van het Noordelijk Territorium van Australië spreekt van een ”uniek cadeau”. ”Het ei is uitgekomen op 3 december, de dag waarop Kate en William wereldkundig maakten dat ze samen een kind verwachtten”, vertelde Giles aan verslaggevers. ”We weten dat de hertog en hertoging van over de hele wereld cadeau’s krijgen. Dit is iets unieks uit het Noordelijk Territorium”, zei hij.

  Het geboortegeschenk past in een traditie. William en Kate kregen bij hun verloving een paartje krokodillen van Darwin, de hoofstad van de afgelegen Australische regio. De minister hoopt met het vierpotige cadeau de hertog en hertogin van Cambridge over te halen Australië te bezoeken.

  Facebook

  De plaatselijke overheid heeft een facebookpagina aangemaakt van de koninklijke krokodil (George the Royal Crocodile), zodat de kleine prins vanuit Engeland kan zien hoeveel de krokodil groeit. Ook willen de Australiërs jaarlijks een kaart sturen naar George met een update over het reptiel.

  De geboorte van George afgelopen dinsdag is down under groot nieuws. Australië is immers een van de vele landen waarvan hij na koningin Elizabeth, prins Charles en prins William staatshoofd zal zijn.

  25 juli 2013 - 13:20