×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George groeit op in ‘oerwoud’

  Derde in lijn precies een maand oud

  Prins George groeit op in ‘oerwoud’

  Prins George van Cambridge is nu precies een maand oud. Sinds de eerste zoon van William en Kate op 22 juli geboren werd in het St. Mary's ziekenhuis in Londen, beheerst het jochie de krantenkoppen. George is na zijn grootvader prins Charles en zijn vader de derde in de lijn van troonopvolging.


  Door de overweldigende aandacht van de media is er weinig geheim over de zuigeling. Zo onthult zijn vader in een interview met CNN dat de kleine prins een slaapkamer krijgt met Afrikaans thema. De baby wordt omgegeven door knuffelolifanten en -neushoorns. ''We bedekken de kamer met veel groen, hij groeit dus op alsof hij in het oerwoud is'', citeert E! Online uit het tv-interview dat CNN op 15 september uitzendt. Prins William vertelt ook dat zijn liefde voor Afrika hem met de paplepel is ingegoten door zijn ouders prins Charles en Diana. Hij probeert de liefde voor Afrika ook aan George door te geven.

  Eerder deze week lekte al uit dat de kersverse vader zijn zoontje een kleine deugniet vindt en zelf zijn allereerste luier verschoonde. Ook vindt prins William dat George best snel groeit en maar weinig wil slapen. Het kleine ventje houdt zijn ouders dus regelmatig wakker, vooral zijn moeder.

  Begin deze week gaf het Britse koningshuis foto's van prins George vrij. Prins William, Kate en hun zoon zijn te zien in de tuin van de familie Middleton in het plaatsje Bucklebury bij Londen. Daar verblijven Kate en haar zoontje, sinds zij uit het ziekenhuis zijn ontslagen.

  22 augustus 2013 - 15:31