×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso vertrekt vandaag naar Londen’

  Prins Friso wordt vandaag vervoerd naar Londen, zo schrijven Oostenrijkse media. Hji wordt in een konvooi naar het vliegveld gebracht. Van daaruit wordt met de prins naar verluidt met een ambulancevliegtuig naar Londen gevlogen, om daar in een revalidatiecentrum onder te worden gebracht. Royalty ontdekte dat het regeringstoestel vanochtend vanuit Innsbruck rechtstreeks naar Londen is gevlogen.

  1 maart 2012 - 15:18