×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso vertrekt vandaag naar Londen’

  Prins Friso wordt vandaag vervoerd naar Londen, zo schrijven Oostenrijkse media. Hji wordt in een konvooi naar het vliegveld gebracht. Van daaruit wordt met de prins naar verluidt met een ambulancevliegtuig naar Londen gevlogen, om daar in een revalidatiecentrum onder te worden gebracht. Royalty ontdekte dat het regeringstoestel vanochtend vanuit Innsbruck rechtstreeks naar Londen is gevlogen.

  1 maart 2012 - 15:18