×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso vertrekt vandaag naar Londen’

  Prins Friso wordt vandaag vervoerd naar Londen, zo schrijven Oostenrijkse media. Hji wordt in een konvooi naar het vliegveld gebracht. Van daaruit wordt met de prins naar verluidt met een ambulancevliegtuig naar Londen gevlogen, om daar in een revalidatiecentrum onder te worden gebracht. Royalty ontdekte dat het regeringstoestel vanochtend vanuit Innsbruck rechtstreeks naar Londen is gevlogen.

  1 maart 2012 - 15:18