×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso bedolven onder lawine

  Zoon koningin Beatrix ligt op IC Innsbruck

  Prins Friso is opgenomen op de intensive care in Innsbruck. Rond 12.15 vanmiddag is hij volgens berichten buiten de gebruikelijke pistes onder een lawine van 30 bij 40 meter bedolven. In Lech gold op dat moment de op een na hoogste waarschuwing voor lawines, categorie 4. Daarom werd ook gewaarschuwd om niet buiten de pistes te skiën. Er zijn meerdere mensen bedolven geweest, maar alleen de prins zou gewond zijn geraakt. Naar verluidt lag hij twintig minuten onder de sneeuw. 

  De Rijksvoorlichtingsdienst berichtte uiteindelijk om 15:48:

  Namens Hare Majesteit de Koningin deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mee dat Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso vandaag slachtoffer is geworden van een lawine in het skigebied van Lech. Prins Friso is opgenomen op de intensive care van het ziekenhuis in Innsbruck in Oostenrijk. Behandelend artsen beschrijven de toestand van de Prins als stabiel maar niet buiten levensgevaar.

  17 februari 2012 - 15:53