×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Floris doet aangifte van Willem Jan

  Het gaat uitstekend met derde kind Floris en Aimée

  Prins Floris doet aangifte van Willem Jan

  Prins Floris heeft woensdagmorgen in Den Haag aangifte gedaan van de geboorte van zijn zoon Willem Jan. De aangifte geschiedde in Den Haag en niet in Floris’ woonplaats Voorschoten omdat de baby maandag in het Haagse Bronovo-ziekenhuis is geboren.

  Floris zei na de aangifte dat het uitstekend gaat met zijn derde kind, dat maandag bij thuiskomst in Voorschoten al meteen werd bemoederd door zijn oudere zusjes Magali en Eliane. Floris maakte toen maar meteen zelf een foto, die door de RVD werd verspreid.

  Willem Jan van Vollenhoven is het elfde kleinkind van prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Hij werd maandag om 13.32 uur geboren in het ziekenhuis waar eerder onder meer ook de kinderen van Willem-Alexander en Máxima en van Constantijn en Laurentien ter wereld kwamen.

  3 juli 2013 - 13:17