×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Filip brengt hulde aan koning Albert

  Ik ben mij welbewust van de verantwoordelijkheid die op me rust'

  Prins Filip brengt hulde aan koning Albert

  Bij zijn eerste publieke optreden na de aankondiging van de troonswissel heeft kroonprins Filip een korte verklaring afgelegd. In een hotel in Antwerpen werd de toekomstige koning opgewacht door een groep journalisten. Het was het eerste publieke optreden van Filip sinds de aankondiging van zijn vader, die woensdag onverwacht aankondigde dat hij op 21 juli afstand doet van de troon.


  'Ik wil vandaag hulde brengen aan de koning gedurende zijn koningschap van 20 jaar. Ik ben mij welbewust van de verantwoordelijkheid die op mij rust. Ik zal mij blijven inzetten met heel mijn hart. Tot 21 juli', zei Filip in een korte verkaring. Tot 21 juli verandert er weinig in de agenda van de prins.

  4 juli 2013 - 10:48