×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Emanuele Filiberto ontslagen uit ziekenhuis

  Emanuele Filiberto opnieuw met 'het kwaad' geconfronteerd

  Prins Emanuele Filiberto, pretendent-kroonprins van Italië en televisiester, is ontslagen uit het ziekenhuis en mag de Paasdagen thuis doorbrengen. De prins was op 3 april, de verjaardag van zijn vrouw Clotilde, naar Genève vertrokken omdat bij hem opnieuw kanker - of zoals hij het zelf noemt 'het kwaad' - was geconstateerd. Emanuele Filiberto, na zijn vader de eerste in lijn van het huis Savoye, werd succesvol geopereerd. De dagen in het ziekenhuis veraangenaamde hij met twitter en plaatste ook foto's van zijn verblijf. De foto van zijn polsbandje met naam en geboortedatum had de prins ook op het internet gezet. Hij kreeg veel steunbetuigingen via social media.


  Eind 2011 bleek de pretendent-kroonprins van Italië pok al een tumor in zijn neus te hebben. ‘Driekwart van het kraakbeen van mijn neus is verwijderd en een gedeelte van het bot. Daarna was het wachten op de uitslag.’ De tumor bleek toentertijd goedaardig.

  7 april 2012 - 19:04