Placeholder

Prins Edward bezoekt zieke vader

Koningin Elizabeth heeft prins Philip maandag in het ziekenhuis nog niet bezocht op zijn 92e verjaardag.  "Het zal afhangen van wat zijn artsen adviseren. De Queen wil het herstel van haar man niet in de weg staan." Prins Edward, de Earl van Wessex, is op dit moment de eerste en enige bezoeker geweest.Een fruitmand met bananen, een bos rozen en blauwe beterschapsballonnen werden maandag bezorgd bij de prins. Hij viert zijn 92e verjaardag in de privékliniek waar hij vrijdag een (al lang geplande) kijkoperatie onderging. Om zijn verjaardag te markeren klonken er in Londen meerdere saluutschoten. Rond het middaguur bracht de koninklijke artillerie een saluut in Green Park. Bij de Tower of Londen klonk een uur later nog een saluutschot, meldt de Londen Evening Standard.Premier David Cameron bracht zijn felicitaties over via Twitter. ''Ik wens de hertog van Edingburgh vandaag een fijne 92e verjaadag terwijl hij herstelt in het ziekenhuis'', twitterde de premier.

Koningin Elizabeth heeft prins Philip maandag in het ziekenhuis nog niet bezocht op zijn 92e verjaardag.  “Het zal afhangen van wat zijn artsen adviseren. De Queen wil het herstel van haar man niet in de weg staan.” Prins Edward, de Earl van Wessex, is op dit moment de eerste en enige bezoeker geweest.
Een fruitmand met bananen, een bos rozen en blauwe beterschapsballonnen werden maandag bezorgd bij de prins. Hij viert zijn 92e verjaardag in de privékliniek waar hij vrijdag een (al lang geplande) kijkoperatie onderging. Om zijn verjaardag te markeren klonken er in Londen meerdere saluutschoten. Rond het middaguur bracht de koninklijke artillerie een saluut in Green Park. Bij de Tower of Londen klonk een uur later nog een saluutschot, meldt de Londen Evening Standard.Premier David Cameron bracht zijn felicitaties over via Twitter. ”Ik wens de hertog van Edingburgh vandaag een fijne 92e verjaadag terwijl hij herstelt in het ziekenhuis”, twitterde de premier.