×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Edward bezoekt zieke vader

  Philip 'viert' verjaardag in privékliniek

  Prins Edward bezoekt zieke vader

  Koningin Elizabeth heeft prins Philip maandag in het ziekenhuis nog niet bezocht op zijn 92e verjaardag.  "Het zal afhangen van wat zijn artsen adviseren. De Queen wil het herstel van haar man niet in de weg staan." Prins Edward, de Earl van Wessex, is op dit moment de eerste en enige bezoeker geweest.Een fruitmand met bananen, een bos rozen en blauwe beterschapsballonnen werden maandag bezorgd bij de prins. Hij viert zijn 92e verjaardag in de privékliniek waar hij vrijdag een (al lang geplande) kijkoperatie onderging. Om zijn verjaardag te markeren klonken er in Londen meerdere saluutschoten. Rond het middaguur bracht de koninklijke artillerie een saluut in Green Park. Bij de Tower of Londen klonk een uur later nog een saluutschot, meldt de Londen Evening Standard.Premier David Cameron bracht zijn felicitaties over via Twitter. ''Ik wens de hertog van Edingburgh vandaag een fijne 92e verjaadag terwijl hij herstelt in het ziekenhuis'', twitterde de premier.


  Koningin Elizabeth heeft prins Philip maandag in het ziekenhuis nog niet bezocht op zijn 92e verjaardag.  “Het zal afhangen van wat zijn artsen adviseren. De Queen wil het herstel van haar man niet in de weg staan.” Prins Edward, de Earl van Wessex, is op dit moment de eerste en enige bezoeker geweest.
  Een fruitmand met bananen, een bos rozen en blauwe beterschapsballonnen werden maandag bezorgd bij de prins. Hij viert zijn 92e verjaardag in de privékliniek waar hij vrijdag een (al lang geplande) kijkoperatie onderging. Om zijn verjaardag te markeren klonken er in Londen meerdere saluutschoten. Rond het middaguur bracht de koninklijke artillerie een saluut in Green Park. Bij de Tower of Londen klonk een uur later nog een saluutschot, meldt de Londen Evening Standard.Premier David Cameron bracht zijn felicitaties over via Twitter. ”Ik wens de hertog van Edingburgh vandaag een fijne 92e verjaadag terwijl hij herstelt in het ziekenhuis”, twitterde de premier.

  10 juni 2013 - 16:29