×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn is woensdagmiddag aanwezig bij de uitreiking van de Geuzenpenning in Vlaardingen. Radhia Nasraoui, een Tunesische mensenrechtenactivist die zich inzet voor de strijd tegen marteling, krijgt de onderscheiding dit jaar.

  Nasraoui krijgt de penning uit handen van vicepremier Lodewijk Asscher.

  De stichting Geuzenverzet 1940-1945 reikt de onderscheiding sinds 1987 ieder jaar uit om mensen en organisaties te eren en te steunen, die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor democratie of tegen dictatuur, discriminatie en racisme.

  13 maart 2013 - 17:40