×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn is woensdagmiddag aanwezig bij de uitreiking van de Geuzenpenning in Vlaardingen. Radhia Nasraoui, een Tunesische mensenrechtenactivist die zich inzet voor de strijd tegen marteling, krijgt de onderscheiding dit jaar.

  Nasraoui krijgt de penning uit handen van vicepremier Lodewijk Asscher.

  De stichting Geuzenverzet 1940-1945 reikt de onderscheiding sinds 1987 ieder jaar uit om mensen en organisaties te eren en te steunen, die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor democratie of tegen dictatuur, discriminatie en racisme.

  13 maart 2013 - 17:40