×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn bij uitreiking Geuzenpenning

  Prins Constantijn is woensdagmiddag aanwezig bij de uitreiking van de Geuzenpenning in Vlaardingen. Radhia Nasraoui, een Tunesische mensenrechtenactivist die zich inzet voor de strijd tegen marteling, krijgt de onderscheiding dit jaar.

  Nasraoui krijgt de penning uit handen van vicepremier Lodewijk Asscher.

  De stichting Geuzenverzet 1940-1945 reikt de onderscheiding sinds 1987 ieder jaar uit om mensen en organisaties te eren en te steunen, die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor democratie of tegen dictatuur, discriminatie en racisme.

  13 maart 2013 - 17:40