×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles valt in voor koningin Elizabeth

  Voor het eerst in 40 jaar niet naar top Gemenebest

  Prins Charles valt in voor koningin Elizabeth

  De Britse koningin Elizabeth II gaat dit jaar voor het eerst sinds 1973 niet naar de jaarlijkse top van het Gemenebest. In haar plaats woont beoogd troonopvolger prins Charles de Commonwealth-top bij.

  Dit heeft nieuwszender Sky News dinsdag gemeld. Het is onduidelijk waarom de koningin afziet van de reis naar Sri Lanka. De 87-jarige Elizabeth is de oudste monarch van Europa. Volgens waarnemers kan de stap van het hoofd van het Gemenebest wijzen op een overdracht van verantwoordelijkheden aan haar zoon.

  7 mei 2013 - 10:53